سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

صدور حکم پرونده تجاوز به عنف در ایرانشهر

حجت‌الاسلام موحدی راد از صدور رای پرونده تجاوز به عنف در ایرانشهر خبر داد و گفت: رای صادر و ابلاغ شده است و برای تایید و ابرام و یا رسیدگی به اعتراض محکومین و وکلای آن‌ها به دیوان عالی کشور ارسال خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۶ - ۱۹ خرداد ۱۳۹۸ - 2019 June 09
کد خبر: ۱۳۱۴۰

به گزارش راهبرد معاصر ، حجت‌الاسلام و المسلمین موحدی راد دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان سیستان و بلوچستان از صدور رای پرونده تجاوز به عنف در ایرانشهر خبر داد و گفت: رای صادر و ابلاغ شده است و برای تایید و ابرام و یا رسیدگی به اعتراض محکومین و وکلای آن‌ها به دیوان عالی کشور ارسال خواهد شد.

 

وی ادامه داد: با توجه به پیگیری ۳ نفر از شکات و انجام تحقیقات، وقوع بزه در خصوص ۳ نفر از شکات به اثبات رسید، لذا ۴ نفر از متهمین این پرونده هر کدام به ۳ فقره اعدام محکوم شدند که در صورت تایید این حکم در دیوان عالی کشور در ملاءعام و در یکی از میادین شهر اجرا خواهد شد.

 

حجت‌الاسلام و المسملین موحدی راد افزود: متهمین بابت آدم ربایی هر کدام به سه فقره ۱۵ سال حبس محکوم شدند و بابت سرقت اموال به سه فقره سه سال حبس و ۷۴ ضربه شلاق و رد مال به شکات محکوم شدند.

 

دادستان زاهدان گفت: متهمین بابت جراحات و صدمات روحی و معنوی به شکات به پرداخت دیه و خسارت و بابت حمل سلاح غیرمجاز هر کدام به تحمل ۵ سال حبس تعزیزی محکوم شدند.

 

گفتنی است: ۲۷ خرداد ماه حجت الاسلام والمسلمین موحدی راد دادستان عمومی و انقلاب مرکز سیستان و بلوچستان در رابطه با این پرونده اظهار کرد: خانمی با ادعای تجاوز به عنف و ربوده شدن طرح شکایت کرد که در این زمینه پرونده‌ای در دادگاه کیفری یک تشکیل شد و در حال رسیدگی است، ۲ نفر دیگر نیز در خصوص تجاوز به عنف طرح دعوا کردند که به پزشکی قانونی معرفی شدند.

 

ارسال نظر